Träning och motivation

Träning och motivation

Restless Industries Restless Industries
3 minute read

Träning är något som många lovar i sina nyårslöfte. Man ska börja träna och äta bättre är ett av de vanligaste nyårslöftena.

Det är verkligen bra och positivt att man vill ta tag i sin kost och träning och skapa sig en sundare livsstil. Men det handlar just om att skaffa sig en livsstil och inte en quickfix.

Det är alltid bra att röra på sig så det är något som vi förespråkar men det är också viktigt att man inte sätter för stor press på sig själv till en början.

Hitta en träningsform som passar er och som ni tycker är rolig att utföra.

Det kan vara allt ifrån styrketräning, till löpning eller yoga.

Sen vet vi alla att det kan vara svårt att få ihop vardagen så komplicera inte er träning utan all träning är bättre än ingen träning alls.

Har inte tid en dag för att gå till gymmet så, kanske ett pass i hemmet med kroppen som redskap får räcka, eller varför inte en löprunda? 

Detta tillsammans med att skapa sig en riktigt bra peppande musiklista att lyssna på vid passet kan vara två enkla metoder för att få dig att utföra träningen. 

Om ni känner er orkeslös innan ett pass så rekommenderar vi er att testa några av våra PWO:s som hjälper er att få till bra pump och känna er pigg under passet.

En av våra absoluta favoriter och som vi kan rekommendera är vår PWO 2.0 Complete

AV Pre Workout Complete 2.0

AV Pre Workout Complete 2.0

399 kr

💪Intas innan träningen. AV PWO Complete 2.0  För dig som är ute efter en av marknadens bästa PWO:s Med en ny koffeinblandning med L-teanin och Yerba-mate som ger den där extra skjutsen när det behövs fokus och uthållighet. ✔️Tillsatt citrullin för… Läs mer

Även vi kommer under kommande år bjuda er på mer content och inspirera er att komma igång med er träning igen.

För att ge er lite inspiration kan ni kolla in denna klassiska video från Restless Industries där vår egna Mikael Hollsten testar alla maskiner på gymmet. :)Det kanske kan vara en utmaning även för er. 

God fortsättning önskar vi från Team Restless Industries/Aldrig Vila

« tillbaka till blogg