PWO Complete 3.0

PWO Complete 3.0


3 minute read

PWO är en förkortning för pre-workout och ska tas innan träningen.  Ett bra PWO hjälper er att höja prestationsförmågan vid träningspassen.

Ett PWO-tillskott ger dig mer energi inför träningspassen och musklerna kan därmed utveckla mer kraft. 
Det har också uppiggande effekt då det brukar innehålla koffein eller taurin.
Optimalt är att ta vår Pre workout 30-45 minuter innan träningspasset för optimal effekt. 
En av våra absoluta storsäljare genom åren är vår PWO Complete 2.0 och den har fått så mycket kärlek.

AV Pre Workout Complete 2.0

AV Pre Workout Complete 2.0

399 kr

💪Intas innan träningen. AV PWO Complete 2.0  För dig som är ute efter en av marknadens bästa PWO:s Med en ny koffeinblandning med L-teanin och Yerba-mate som ger den där extra skjutsen när det behövs fokus och uthållighet. ✔️Tillsatt citrullin för… Läs mer

Vi tänkte att det var dags att göra en uppföljare och under hösten testades många smaker och recept. Med feedback från er så togs en produkt fram som vi enkelt nog kallade PWO 3.0 Complete och innan nyår producerades den in limiterad upplaga.

Denna såldes dock slut väldigt fort och vi fick enbart bra recensioner från er.
Så nu har vi bestämt oss att ta med den i vårt sortiment.

Det som är speciellt med detta är att den har en god cola smak och ska ha samma eller lika bra pump som sin systerprodukt.

AV Pre Workout Complete 3.0

AV Pre Workout Complete 3.0

499 kr

💪Intas innan träningen. AV PWO Complete 3.0  Här är vår uppföljare till en av våra absoluta bästsäljare AV PWO Complete 2.0Vi har arbetat med denna produkt under en väldigt lång tid för att ta fram en av marknadens bästa PWO:s med… Läs mer

Denna produkt kan förutom i vår shop även handlas här

Annars har ju trenden de senaste åren att handla energidrycker innan träning och de fungerar på ungefär samma sätt som vår PWO.

Mikael skapade den populära drycken PXL för några år sedan och den är numera tillbaka i en uppdaterad version som ni hittar här.

Oavsett om ni gillar att PWO eller energidryck innan träning så är det viktigaste att ni väljer som passar er bäst och det som får motiverade.

Vi på Restless Industries hoppas att vi kan motivera och inspirera er med vårt content och produkter.

Det är inte varje dag man känner för att träna men det är då det gäller att man fortsätter "grinda" på för att uppnå sina resultat.

« tillbaka till blogg