Samarbeten inom träning

Samarbeten inom träning

Restless Industries Restless Industries
2 minute read

Samarbeten har alltid varit viktigt för oss på Restless Industries och detta är något vi kommer utveckla mer under 2023 efter en period där vi legat lite lågt med det.

Vi kommer att påbörja samarbeten med olika digital kanaler, tränare, coacher, PT:s och andra som gillar våra produkter och vill stödja vårt varumärke.

Under åren har vi haft många supporters som följt oss på instagram, facebook och youtube.

Mikael har även gett sig in inom podcast och ni kan höra honom i PXL podden.

Det blir allt viktigare att synas i olika kanaler och vi hoppas att vi tillsammans med er kan utveckla vårt varumärke ytterligare.

En ny kanal där ni kan följa oss är på den nylanserade siten trainingcoach.io 

Det är en plattform för coacher, tränare, PT:s och för alla andra som älskar träning. Allt under ett och samma tak.

Just nu har vi enbart satt upp vår shop samt har ett erbjudande där för alla som signar upp sig och följer vår profil så kolla in och börja följa oss här.

Det skulle vara intressant att höra hur andra som är verksamma inom denna nisch hanterar sina sociala medier och vilka som är era huvudkanaler?

Är ni ett varumärke, tränare, PT, influencer eller bara älskar vårt varumärke så var inte rädd att kontakta oss om ni skulle vara intresserade av ett samarbete.

Det finns alltid saker man kan hitta på tillsammans och vi tror på långvariga relationer där vi inom branschen hjälper varandra för att uppnå resultat.

« tillbaka till blogg